Daciana Sarbu si Victor Ponta, copiloti la Raliul Sibiului Pirelli

Daciana Sarbu si Victor Ponta, copiloti la Raliul Sibiului Pirelli

0 71

Daciana Sarbu va merge in dreapta lui George Grigorescu


Victor Ponta va fi copilotul lui Edwin Keleti


 Primul duel va avea loc pe super speciala de pe terenul de autocross


 


Daciana Sarbu si Victor Ponta vor lua startul in Raliul Sibiului Pirelli. Daciana Sarbu va sta in dreapta lui George Grigorescu, iar Victor Ponta va fi copilotul lui Edwin Keleti. Cei doi parlamentari vor urca in doua masini din cadrul Cupei Dacia Logan. „Am emotii si imi este putin frica. Sunt insa foarte nerabdatoare  sa particip la eveniment. Imi place foarte mult orasul Sibiu, vin destul de des aici, si ma bucur ca s-a nimerit ca in aceasta perioada sa se organizeze si aceasta cursa. Sper sa castig eu duelul cu victor din prima proba speciala”, a spus Daciana Sarbu.


 


Victor Ponta este un pasionat al sporturilor cu motor si si-a propus ca pana anul viitor sa ajunga si pe locul soferului. „Am inteles ca navigatorul conteaza in proportie de cel putin 50% intr-un raliu. Este pentru prima oara cand stau in dreapta acum, dar mi-as dori totusi ca anul viitor sa concurez ca si pilot in Cupa Dacia Logan”, a spus Victor Ponta.


Startul in prima zi a raliului, vineri 20 iulie, se va da la ora 18:00 din fata Salii Sporturilor Transilvania. Super speciala de pe terenul de autocross din cartierul Strand va incepe la ora 18:43, iar speciala de noapte, de pe Santa, va incepe la ora 22:21. In ziua a doua a Raliului Sibiului Pirelli, sambata 20 iulie, sunt programate alte 8 probe speciale cu incepere de la ora 09:00.


 


           
 


Pentru mai multe informatii:


  Berti Panaiot Tel.: +40 721 797 761

E-Mail:berti.panaiot@motorsportmedia.ro

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.