Dacian Julien Cioloș „LECȚIA MEA PERSONALĂ ESTE CĂ NU MAI TREBUIE...

Dacian Julien Cioloș „LECȚIA MEA PERSONALĂ ESTE CĂ NU MAI TREBUIE SĂ NE LĂSĂM DUȘI DE NAS DE CEI CARE CHIAR ȘI DUPĂ 30 DE ANI TRĂIESC DIN MANIPULAREA CELOR CU BUN-SIMȚ”

0 43

Într-un mesaj postat pe Facebook, președintele PLUS, Dacian Cioloș, – care a optat la timp pentru trecerea în barca lui Klaus – „simțind” ambiția Presedintelui de al „ingropa” pe Iliescu (si implicit comunismul !)  se leapada discret de Dan Barna! – si afirma  că așteaptă de la judecători (!!) să spună cine si ce responsabilități are de asumat față de oamenii care au murit la Revoluție! 
Totodată, liderul PLUS susține că lecţia sa personală, după Revoluţie,  este că românii nu trebuie să se mai lase „duşi de nas” (!?) de cei care „chiar şi după 30 de ani trăiesc din manipularea celor cu bun-simţ“. 

I-auzi-ia:
Multe pot fi spuse la 30 de ani de la momentul în care, cu timiditate, dar și cu determinare, căutam să învățăm să trăim în firescul libertății. Înțelegem, tot mai mult și mai repede în ultimii ani, că libertate înseamnă şi responsabilitate.
Îi voi lăsa pe istorici să vorbească despre ce a fost. Și aștept cât mai repede de la judecători să ne spună cine ce responsabilități are de asumat față de mulți oameni care au murit, atunci, fără vină. 
Lecția mea personală este că nu mai trebuie să ne lăsăm duși de nas de cei care chiar și după 30 de ani trăiesc din manipularea celor cu bun-simț.
Că lucrurile vor merge mai bine doar din momentul în care vom spune ceea ce credem, ne vom asuma afirmațiile și vom face ceea ce spunem.”a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Dl.Cioloș, nepotul unuia dintre sefii cei mai „informati” ai Securitatii, impins de Franța , „pe tacute”, ditami Comisarul cu Agricultura la Bruxelles, sa reprezinte ani de cotitură în istoria recentă și se declară convins „că, citez:
 – sub conducerea echilibrata a „intzeleptului Presedinte reales” – vom avea suficientă masă critică a determinării, a anduranței și a focalizării pe ceea ce avem de făcut ! Astfel ca până la împlinirea a 40 de ani de la Revoluție să ne croim definitiv destinul comun pe valorile pentru care au murit oameni în Decembrie 1989“.
In subsidiar se vorbeste despre decizia Klauss-ului de a extirpa comunismul in urmatorii 4-5 ani si impreuna cu ideologia, inclusiv pe presupusii slujitori ai acestuia! Si pe cat posibil, daca nu pe toti, atunci pe majoritatea!!
Problema este ca presedintele nost’ cam… confunda social-democratia, cu… comunismul!! Si nici actuala Constitutie nu se simte prea bine…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.