Dacia Sandero cu jumatate de garantie pentru romani

Dacia Sandero cu jumatate de garantie pentru romani

0 55

« Pentru unii muma, pentru altii ciuma », cam asa s-ar descrie atitudinea pe care compania Dacia o are fata de clientii sai.
Noul model de automobile ce urmeaza sa fie lansat si pe piata din Romania, Dacia Sandero, are un pachet «mai special » pentru clientii sai autohtoni. Dacia Sandero va fi disponibila in Romania cu o garantie de un an si jumatate, in limita a 100.000 de kilometri, in timp ce in alte state va avea trei ani de garantie, tot pana la 100.000 de kilometri.
Motivul pe care-l invoca reprezentantii companiei pentru adoptarea acestei masuri diferentiatoare il reprezinta costurile, dupa cum informeaza Mediafax.
„Dacia Sandero va avea aceleasi conditii de garantie ca Logan Sedan, din motive care tin de costuri. Pe alte piete, Sandero va fi mai scump decat in Romania, dar va avea si o garantie mai mare. Pentru Romania am decis sa-i acordam posibilitatea clientului de a opta pentru garantie extinsa, contra cost, in conditiile in care multi posesori nu doresc trei ani de garantie”, a declarat, directorul comercial al Dacia, Renault si Nissan, Jacques Daniel, citat de sursa mai sus-mentionata.
Pe site-ul international al Dacia Sandero se arata ca in statele Italia, Franta, Belgia, Croatia, Cehia, Ungaria, Luxemburg, Polonia, Slovacia, Spania si Elvetia modelul va avea trei ani de garantie in limita a 100.000 de kilometri.
De asemenea, se pare ca aceasta ohotarare face parte si dintr-o campanie de marketing mai serioasa pe care produsul romanesc trebuie sa o aiba pentru a face fata concurentei de pe piata internationala.”Garantia oferita in diverse tari este mai mult un element de marketing. In Romania Dacia este foarte cunoscuta si nu are nevoie de promovare agresiva, insa in alte state oamenii nici nu au auzit de Dacia si atunci trebuie sa venim cu elemente care sa ofere certitudinea unui produs de calitate”, a explicat Jacques Daniel.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.