Dacia ataca piata SUV

Dacia ataca piata SUV

0 76

Dacia lucreaza in secret la proiectul lansarii unui automobil SUV ce ar urma sa fie lansat in 2010. Conform revistei franceze AutoPlus, modelul, ce ar putea fi construit pe o platforma derivata din cea a Nissan Qashqai, ar urma sa coste intre 11.000 si 13.000 de euro. Logan SUV va fi produs in doua variante, una de 75, respectiv una de 115 CP.


??????????? „Piata SUV-urilor este una interesanta pentru noi. Este un segment auto intr-o crestere importanta, cu un public dinamic, format in special din tineri sau middle-age. Piata are nevoie de oferte pe acest segment”, a declarat, Constantin Stroe, vicepresedinte Dacia.


??????????? „Dacia va dezvolta si va lansa un model SUV, pana la sfarsitul anului 2009. Platforma Logan are tractiune 4×4 si 4×2, iar cand vorbim despre un SUV ne putem gandi la un vehicul 4×4. De aceea, noul model Dacia va fi dezvoltat pe aceeasi platforma Logan sau pe una usor modificata” directorul comercial al Dacia, Jacques Daniel.


??????????? „Un SUV construit la Dacia, la un pret de 11.000-13.000 euro va atrage, cu siguranta, o cerere importanta. Uitati-va la performanta Hyundai, care a realizat vanzari excelente pe piata romaneasca cu modelul Tucson (incepand de la circa 14.000 euro fara TVA – n.r.), unul aflat la sfarsit de gama, dar care, in ciuda designului ceva mai invechit, a reusit performante foarte bune din prisma pretului si fiabilitatii”, a declarat specialistul auto Adrian Mihaltianu.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.