Daca vreti bilet de avion spre Milano cu 6 euro, grabiti-va!

Daca vreti bilet de avion spre Milano cu 6 euro, grabiti-va!

0 75


Compania irlandeza Ryanair, Numarul unu in domeniul companiilor low cost din Europa, a prezentata marti, la Arad, una dintre aeronavele care vor efectua zboruri de pe Aeroportul din localitate. Nava, un Boeing 737 – 800 a aterizat la ora 10.00 la Arad si a fost prezentata de vicepresedintele companiei Ryanair, Michael Cawley.


Expunerea navei s-a dorit un preambul la inaugurarea primului zobor al Ryanair in Romania, care va avea loc pe ruta Arad – Milano – Bergamo la 1 aprilie a.c. Boeingul prezentat este unul dintre avioanele care vor zbura pe ruta mentionata.


Cu ocazia expozeului, Michael Cawley a anuntat ca odata cu Ryanair se va inaugura o etapa noua in evolutia preturilor la transportul aerian. S-a vorbit chiar de o “revolutie low-cost”.


„Preturile ieftine practicate de Ryanair vor revolutiona zborurile de la/spre Romania, oferind pasagerilor sansa de se elibera de tarifele ridicate ale Tarom-ului, care a blocat turismul ?n Romania ani de zile. 40.000 de pasageri se vor bucura de preturile ieftine garantate de Ryanair ?n primul an, generand 5 milioane de euro cheltuite ?n regiune si sustinand 40 de locuri de munca“, a declarat vicepresedintele companiei Ryanair.

Cu ocazia primului zbor ?n Romania, compania aeriana Ryanair a lansat „Revolutia low cost ?n Romania“. „Pentru a sarbatori aceasta ruta, Ryanair taie preturile cu 50 la suta de la Arad, la doar 6 euro pentru o calatorie“, a afirmat Michael Cawley. Oferta este valabila doar pana ?n data de 14 februarie.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.