„Daca PSD-ul vrea sprijin, sa ofere garantii”

„Daca PSD-ul vrea sprijin, sa ofere garantii”

0 216

Daca social-democratii vor sprijinul peremistilor in cazul in care vor inainta o motiune de cenzura, vor trebui sa „plateasca”. Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat ca PRM va sustine o motiune a PSD-ului numai daca cei din urma pun pe masa garantiile, adica un protocol scris ca va duce pana la capat procedura de suspendare din functie a lui Traian Basescu.


„A-l da jos pe Tariceanu, dar a-l lasa in functie pe Basescu, pana la referendumul care sa consfinteasca sfarsitul lui politic, ar fi cea mai mare greseala care se poate face. Cei doi au venit la putere impreuna si tot impreuna trebuie sa cada”, a opinat Vadim. El a spus si „pasii” care ar trebui urmati: inlocuirea lui Basescu de catre presedintele Senatului Nicolae Vacaroiu si formarea unui guvern de uniune nationala, pentru pregatirea si organizarea alegerilor parlamenatre si prezidentiale.


„De ce sa plateasca numai Tariceanu? Daca nu avem un protocol scris cu cele doua partide (cu PSD si cu PC), sa nu conteze pe noi! Nu suntem mantaua lor de vreme rea!”, a tinut sa precizeze C.V.Tudor.


In opinia lui Vadim, protocolul ar trebui sa se refere la criza politica si nu si la alte lucruri, cum ar fi sprijinirea PC de a intra in Parlament. „Nu vom baga PC in Parlament niciodata! Noi nu suntem dulaul care sa duca puricii la destinatie!”, a explicat C.V.Tudor, aratand ca nu are decat PSD sa bage „partidul televizorului in Parlament”.


C.V.Tudor a aratat ca Voiculescu si Geoana au anuntat, joi, ceea ce PRM sustine de doi ani: suspendarea lui Traian Basescu pentru ca acesta este „in incapacitate mintala de a conduce”.


?


Dupa ce PSD a anuntat ca va declansa procedura de suspendare din functie a sefului statului, liderul PC Dan Voiculescu a declarat ca a avut o intalnire cu presedintele PSD, Mircea Geoana, in care au stabilit sa se consulte in privinta documentului care va sta la baza strangerii de semnaturi pentru declansarea procedurii de suspendare din functie a presedintelui Basescu.


?

Daca social-democratii vor inainta sau nu o motiune de cenzura, vom afla dupa sedinta de sambata a Comitetului Executiv al PSD, cand, potrivit lui Geoana, se va hotari asupra acestu lucru.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.