Dacă mai era necesară o dovadă că primarul Coliban s-a tâmpit de...

Dacă mai era necesară o dovadă că primarul Coliban s-a tâmpit de tot, aceasta este

0 49

Incredibil, dar în perioada 22-24 octombrie, sub titulatura lozincardă ,,Oameni care modelează orașe pentru oameni,, la incubatorul infracțional de afaceri (sau incubatorul de afaceri infracționale, cum doriți n.n.) din Bartolomeu se desfășoară o amplă irosire de bani europeni. Și anume o asociație UrbanizeHub, formată din indivizi, cică având o experiență interdisciplinară, (o sintagmă eufemistică prin se „acoperă” TOTUL sau NIMIC și care nimeni nu știe la ce se pricep indivizii), organizează de mâine începând, simpozioane și concursuri de soluții, despre cum ar trebui să arate Brașovul în viitor.
Comunicatul emis în eter de primarul Allen Coliban, din partea Primăriei Brașov specifică clar că mâine începe conferința Urban Talks(în traducere liberă discuții urbanistice într-o manieră suburbană n.n.) despre prostelile expuse mai sus.
În sprijinul constatării că Allen Coliban s-a tâmpit de tot de când a devenit vicepreședinte național al USR stă neclintit argumentul nostru potrivit căruia se impune interogația retorică: ce nevoie este de acest simpozion tocător de bani europeni, din moment ce consultarea publică pentru actualizarea PUG-ului Brașovului se încheie peste patru zile, iar termenul pentru consultarea specialiștilor în urbanism și în arhitectură a expirat?
Iar actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului, deci viziunea globală de dezvoltare a Brașovului, management public, mobilitate și sustenabilitate urbană, politici de mediu, investiții, șamd, este valabilă pentru următorii zece ani?

Simpozioane anacronice despre dezvoltarea plenară a Brașovului
De ce nu au organizat din timp acest simpozion cu ,,interdisciplinarii,, și părerologii pe fonduri europene? Ba mai mult, au organizat și un concurs de soluții pentru dezvoltarea sustenabilă a orașului, denumit ermetic(adică să nu înțeleagă nimeni n.n.) Urban Innovation Hackathon, în următoarele zile. Până se deliberează asupra câștigătorului, consultarea publică s-a înncheiat. Când de fapt discuțiile publice pe această temă cu cetățenii și cu mediul specialiștilor în cauză s-au încheiat acum două săptămâni, iar cele cu investitorii se încheie peste patru zile. Și i-au mai adus degeaba la simpozion și pe reprezentanții Băncii Mondiale, Comisiei Europene, Băncii Europene de Investiții. Prin urmare este doar o modalitate a celor de la CATTIA(incubatorul vieții) de a prădui niște bani europeni, aspect care ține de procurorii DLAF, pe care probabil că ar trebui să-i sesizăm

Libiu Mateescu   

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.