Daca este cu adevarat vinovat, Cioaca va claca

Daca este cu adevarat vinovat, Cioaca va claca

0 200

Acest verdict a fost dat de catre psihologul criminalist Tudorel Butoi. Acesta a studiat de ceva vreme comportamentul pe care politistul brasovean, Cristian Cioaca, principalul suspect in cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu , il are.


??????????? ”In incercarea de a se controla, politistul are deseori replici impulsive sau chiar iesiri ciudate. El evita privirea celui cu care vorbeste si are perioada lungi in care isi pregateste raspunsurile, ii tremura vocea sau isi musca tot timpul buzele si isi freaca mainile. Toate aceste arata dupa parerea mea ca Cristian Cioaca are o atitudine duplicitara”. Acesta este analiza scurta pe care Tudorel Butoi, psiholog cu mare experienta in domeniul criminalisticii, a facut-o asupra comportamentului politistului brasovean. De asemenea, psihologul a declarat raspicat ca in cazul unei arestari, daca Cioaca este cu adevarat ucigasul sotiei sale, el va claca si va marturisi crima pe care se presupune ca a infaptuit-o.


??????????? In incercarea de a deslusi firul acestei disparitii misterioase, anchetatorii au pus intrebari si bonei copilului pe care Elodia Ghinescu si Cristian Cioaca il aveau impreuna. Prin aceasta strategie ei incearca sa afle mai multe detalii, de la o persoana care era zi de zi in contact cu cei doi soti, despre relatia pe care ei o aveau. In zilele care vor urma Cristian Cioaca va fi din nou audiat in functie de rezultatele analizelor probelor ADN prelevate de pe uniforma de politist gasit pe drumul dintre Poiana Brasov si localitatea Rasnov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.