Dacă americanii o iau razna, de ce impun si Europei sa ne...

Dacă americanii o iau razna, de ce impun si Europei sa ne țacănim impreună cu ei?

0 364
In statul Carolina de Nord o chestiune spinoasă de rezolvat s-a… ridicat în Legislativul local: problema orașului Charlotte.
Consiliul municipal de acolo
hotărîse că orice persoană care trece prin oraș are dreptul de a utiliza toaletele publice în funcție de „sexul pe care îl simte“, nu de cel din acte… la nastere!
Carevasăzică, s-au înființat „toalete corecte politic“, adică din cele pentru uzul celor care sînt născuți bărbați, dar se sunt femei și viceversa.
Hotărîrea din Charlotte obliga toate autoritățile publice să înființeze „o a treia toaletă“, fapt care forța și restaurantele, benzinăriile sau mall-urile să procedeze întocmai.
Congresul statului Carolina de Nord (cu o dezgustătoare majoritate republicană, altminteri) s a reunit de urgență (fapt care a costat cam 40.000 de dolari, după cum notează Democrații) și a votat o lege care interzice bărbaților fără… cum să zic… penis (alt cuvînt nu mi-a venit) să se ducă la buda pentru bărbați, după cum femeile cu… penis (na, cum altfel să scriu?) nu au voie să se ușureze la toaleta pentru femei
wc PUBLIC f
Stimați cititori din România, sunteti încă neobișnuiți cu asemenea rafinamente într-ale discriminării și drepturilor omului, vă rog, nu rîdeți! Cît de curînd, vom avea asemenea dispute și la noi.
Cam tot ce apare nou în acest domeniu… al respectarii Statului de drept, în SUA, trece Oceanul într-un an sau doi și ajunge în chiar si in România în cam trei ani. Si shleahta lui Soros in frunte cu Macovei si Mungiu se apuca de implementat… indicatiile pollytical correct!! Să nu ziceți că nu ne-au prevenit.

Revenim la statul Carolina de Nord. Măsura prin care fiecare cetățean este obligat să utilizeze toaleta publică doar în conformitate cu sexul declarat la naștere, a inflamat scena politică americană la nivel federal. Pana si președintele Obama a declarat de curînd că se mai gîndește la cuantumul subvenției federale pentru educație, în cazul retrogradului stat Carolina de Nord.

Trecînd la chestiuni practice, deja devine o afacere  să deschizi si la noi  o firmă de construit WC-uri publice….pollytical correct !!
La cît de repede ajunge corectitudinea politică în Europa, e bine să ne pregătim din timp. Parcă văd o directivă UE cu privire la necesitatea ca toate instituțiile publice să aibă o a treia budă, pentru cei care simt că… intre timp, au simtit ca au un sex diferit de cel trecut în certificatul de naștere.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.