DA, MONICA MACOVEI RASPUNDE LA BUTONE DE-AFARA!

DA, MONICA MACOVEI RASPUNDE LA BUTONE DE-AFARA!

0 103
 
La o reuniune cu reprezentanÅ£i ai presei bulgare organizată în Parlamentului European, deputatul Manfred Weber, vicepresedinte al Grupului P.P.E., nu a încetat să laude Bulgaria: “Bulgaria se descurcă mai bine decât România în ceea ce priveÅŸte lupta împotriva corupÅ£iei ÅŸi crimei Organizate”, a spus, fara argumente, creÈ™tin-socialul german (aparÈ›ine Uniunii CreÈ™tin-Sociale, CSU). Ma rog, este parerea dumnealui… Dar pentru cine si al carui joc il face? Faptul ca este " bunul prieten al Monicăi Macovei ", ba chiar un fanatic admirator…"politic" al fostei procuroare comuniste de la Bucuresti, nu mai poate "batea" la ochi. In fond, fosta procuroare, de multisor nu mai este maritata, deci poate face ce vrea cu propria poponeata. Iar la "moralitate", dumneaei n-a stat bine niciodata… Surprinzatoare sunt insa declaratiile politice ale "cuplului bruxellez'', ce par trase la ghestender.
Progresele din Bulgaria sunt categoric mai mari decât cele din România” a declarat vicepreÅŸedintele Grupului Partidului Popular European si faptul se dovedeste hotarator , a perorat Manfred Weber la reuniunea cu pricina, sustinut cu miscari aprobatoare din cap de catre de fosta procuroare comunista. Ciudat este ca individul pare totalmente defazat, parca neavând habar de recentele demonstraÈ›ii de masă din Bulgaria si ignoră complet realitatea, chiar o mistifică.
Manfred Weber pare să treacă cu vederea faptul că întregul guvern "popular", condus de Boiko Borisov, a demisionat. Cauza directa a protestelor a fost generata de creÈ™terea costului energiei electrice, dar mai ales de corupÈ›ia ndemica pe care Borisov a patronat-o, scăderea vertiginoasa a nivelului de trai, față de care fostul premier bulgar, prieten cu germanul în cauză, nu a găsit nicio soluÈ›ie de redresare. Cu toate acestea, Weber o È›ine langa: “Bulgaria, spre deosebire de vecinii sai, este mult mai bine pozitionata pentru Shengen"…
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.