DA! Adrian Nastase are dreptate cînd spune: ”Luati alegerile inapoi de la...

DA! Adrian Nastase are dreptate cînd spune: ”Luati alegerile inapoi de la STS!”

0 178

După ieșirea publică în eminsiunea lui Răzvan Dumitresccu fostul premier Adrian Nastase a simțit nevoia să mai adauge încă o „aluzie” celor din Servicii. Alegerile din 2024 sunt pregătite de pe acum cu ajutorul unor grupări din serviciile de informații și a al unor consultanți străini, avertizează fostul premier Adrian Năstase pe blogul său. „Viitorul se construieste acum” mai spune el, solicitînd scoaterea STS din mecanismul alegerilor, care să revină la autoritatea electorală.

”Este evident ca in prezent s-a depasit epoca robotului telefonic cu mesaje negative si s-a ajuns la modalitati eficiente de utilizare a inteligentei artificiale, dupa cum s-a vazut la alegerile din SUA sau in desfasurarea referendumului pentru Brexit.
Este clar ca, in acest moment, se pregatesc mecanisme mult mai „sofisticate” pentru desfasurarea alegerilor din Romania din 2024 – locale, parlamentare, europarlamentare si prezidentiale. Cu ajutorul unor „consultanti” straini sau a unor factiuni din serviciile de informatii romanesti.
In aceste conditii, cred ca ar fi normal ca mecanismul alegerilor sa fie luat inapoi de la STS – un serviciu de informatii – si trecut, asa cum e firesc, la Autoritatea Electorala Centrala.
„Viitorul se construieste acum.”” scrie fostul lider social-democrat.
Nu vom măsura câtă dreptate are și nici nu ne îndoim de spusele fostulu politician (cel mai mare premier din ultimele decenii) Adrian Năstase.

Pentru fixarea adevărurilor scrise vom adauga un comentariu făcut de unii din cititorii site-ului www.inpolitics.ro:
„Sunt de acord. Demult, generalii astia au facut pactu cu dracu. Speranta cetateanului ca, acolo (SRI, SIE, etc ) vegheaza cineva, sa nu ne fure careva caii, este iluzorie.
Ce sunt si serviciile astea si cine sunt generalii care s-au nimerit p acolo?
Sa fim seriosi, pe vremea lui Ceausescu era biroul politic (activistii nationalisti) care-i cravasau pe responsabilii astia cu securitatea statului. Acuma o ramas astia de capul lor, s o organizat si invocand probleme de securutate au facut bisericuta lor. Ei fac legea in parlament, ei isi impun oamenii in comisia care trebuie sa i verifice pe ei. Asa au descoperit, ca-i mai bine sa nu-i verifice nimeni si la adapostul acestui ascendent de forta, pe care l au dobandit insidios in timp, fac jocurile transnationale convenabile pentru ei.
Afaceri, bani, putere la cel mai inalt nivel. Presedintii, premierii, parlamentarii, sunt purtati de sfori invizibile pe care le trag in folosul lor personal. Analogic vorbind, este ca si-n Japonia feudala, casta samurailor detinea de fapt puterea si facea legea. Imparatul era tinut, pe post de maimuta si era de fapt un pion in jocul care presupunea exercitarea puterii.
Si iata ca umbra se asterne, din nou si lumea oamenilor e din nou in cumpana”. (nicu august 9, 2021) Mai nimic de adăugat.

Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.