Cutremurul Cioloș a trecut! Dar s-a triplat numărul celor ce ghicesc trecutul,...

Cutremurul Cioloș a trecut! Dar s-a triplat numărul celor ce ghicesc trecutul, viitorul și… perfectul simplu!

0 132

Numarul cititorilor in stele… (ba in carti, ba in zodii, ori in …numere) ,s-a triplat la televizor! Si nu mai sunt traditionalele țiganci cat mai ales persoanele alese, dichisite, pricepute sa le citeasca pana si in umbrele… din Luna politicienilor; si la cerere, telespectatorilor… 
I-am numarat tot pentru că acești clarvazători ar trebui taxați. Si la bani si la „preofesionalitate”…!! Dar nu se întâmplă așa. Păi cum ? Ne bagi in boale si apoi te faci ca ploua?

De exemplu, astia niciodata nu zic nimic despre …micile cutremure , dovadă și informațiile vagi pe care le dau. In loc sa zica asa: „fratilor, Joia ailalta, dupa Miercuri e cutremur, da sa dormiti linistiti ca va fi doar de 4-5 grade si… ziua !!” 
Dar cu toate acestea, sunt intens promovați la televizor, dar mai deloc în diferite publicații. Ca de,„Scripta manet” si minciunile pot fi dovedite… Cand aud de Marele Cutremur lumea se sperie si pe buna dreptate. Si citește, ea Lumea, toate prostiile ce le trec prin scăfarlie, astora specialistii cu „Ghiciul”…!!

Cum este și firesc, multă lume intră în panică, iar problema reală, de fond, oricum nu se rezolvă. Blocurile nu se reabilitează singure și așa mai departe. Dar haideți să vedem ce spunea un parapsiholog anul trecut cu privire la tragedia care va lovi România. De exemplu, unul, Ioan Istrate declara acu-s vreo 3-4 ani, că în perioada Guvernului Cioloș ne va lovi un cutremur între 8 și 8,3 grade pe scara Richter. O, Doamne!!  
Adevarat, n-a despartit …apele si nici n-a respins informatia ca insasi Guvernarea individului va fi o catastrofa… Deci, cumva a nimerit-o!  
Între timp, au mai venit la putere trei guverne…, dar ca… cutremurul Ciolos, n-a fost niciunul!!

În România va fi ca în Nepal, va avea loc un cutremur puternic. Va avea undeva între 8 și 8,3 grade și se va resimți inclusiv la Chișinău. Cutremurul se va produce în zona Vrancea, iar la București se va simți ca un seism de 7,8-7,9 grade. Cutremurul va avea loc în perioada următoare, în perioada Guvernului Cioloș”, spunea serios paraspihologul. 

Apoi, în 2013, Doina Ionel, o alta clarvăzătoare a spus că este sigură pe informațiile pe care le-a primit, dintr-o alta lume… la care numai dumneaei  are acces ; și a dorit să le transmită tuturor românilor, sa stie, pentru a întâmpina viitorul cu precauție. Conform acelor informații, 
România urma sa fie lovită de un seism violent, de circa 7 sau 8 grade pe scara Richter, cel târziu până la începutul primăverii. Nu ne-a explicat… daca „scara” la car locuieste, este sau nu pe Strada… Richter! Ca poate acolo… Repetăm: vorbea despre primăvara anului 2013,  acum suntem în 202o… și marea calamitate inca n-a avut loc! Ori poate o fi gresit cu un ZERO (Gh.Tremurici)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.