Curtea Comediantilor a ajuns la final

Curtea Comediantilor a ajuns la final

0 70

Cea de-a VIII-a editie a Curtii Curtii Comediantilor – Atelier European de Arta Medievala, Renascentista si Traditionala se va incheia marti, 7 august 2007, la ora 11.00 la Muzeul Satului „Dimitrie Gusti” din Bucuresti. Programul de incheiere a evenimentului va cuprinde Dansuri traditionale rasnovene – copii, „Poveste rasucita cu un spiridus si o potiune magica” – spectacol de papusi – Caruta cu paiate, ateliere interactive cu publicul de :dansuri medievale si traditionale, lupte, teatru, concert muzica traditionala din Galicia – RAICEIROS – Spania, concert muzica medievala si traditionala – TRUVERII – Bucuresti – Romania etc.


Manifestarea isi doreste sa fie, an de an, o Poarta de calatorie in Timp, incercand sa recreeze atmosfera specifica vechilor trupe ambulante prin spectacole, costume, muzica, scenografie (realizate in cadrul atelierelor). Programul de la muzeul Satului se va desfasura in intervalul orar 11:00 – 18:00 .


CURTEA COMEDIANTILOR – Atelier de Arta Medievala, Renascentista si Traditionala, care s-a desfasurat la Rasnov, Sighisoara, Sibiu si Bucuresti, este un proiect finantat de Ministerul Culturii si Cultelor prin programul „Sibiu – Capitala Culturala Europeana 2007” si de Comunitatea Europeana prin programul „Tineret in Actiune”.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.