Cursurile au început pentru cei mai buni elevi din Brașov la Centrul...

Cursurile au început pentru cei mai buni elevi din Brașov la Centrul Județean de Excelență

0 162

Cei mai buni elevi din Brasov au inceput cursurile la Centrul Judetean de Excelenta Administratiile locala si judeteana şi sponsorii au asigurat dotările necesare marii performanţe

Cei mai buni elevi din Brasov au inceput cursurile la Centrul Judetean de Excelenta Administratiile locala si judeteana şi sponsorii au asigurat dotările necesare marii performanţe.
La prestigioasa unitate de învațămant au început cursurile atât pentru bobocii de clasa a 5 a cât și pentru ceilalți elevi, obișnuiți cu febra examenelor. La Centrul Judetean de Excelenta dotarea salilor de clasa si a laboratoarelor este realizata cu echipamente adevcate pentru un act educaţional de înaltă ţinută.
Sprijinul financiar si logistic a venit atat de la administratia locala si judeteana dar si de la sponsorii acestui proiect.
La Centrul Judeţean de Excelenţă se lucrează permanent, chiar şi în vacanţă, nu numai aspecte teoretice, cât mai ales experimentale. Aici exista o dotare cu aparatură de cercetare comparabilă cu a universităţilor.
Pe langa rezultatele deosebite obtinute de elevi, dotarea cu laboratoare moderne si aparatura performanta a unitatii de invatamant a atras atentia reprezentantilor Ministerului Educatiei Nationale.
Oficialii (MEN) de la Bucureşti au decis ca de anul viitor lotul national de fizica sa se pregateasca la Brasov.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.