Cursuri pentru presedintii asociatiilor de proprietari

Cursuri pentru presedintii asociatiilor de proprietari

0 158

La initiativa Asociatiei Pro Democratia Club Brasov, in parteneriat cu Asociatia pentru Parteneriat Comunitar Brasov, 100 de persoane care indeplinesc functia de presedinte la diferite asociatii de propritari vor beneficia de instruire in ceea ce priveste administratia publila locala, transparenta decizionala si administrativa.
Astfel, prima sesiune de instruire a proiectului va avea loc in perioada 10-11 mai 2010, la Casa Baiulescu. Proiectul, denumit “Acces la viata publica”, este finantat de catre Guvernele Islandei, Principatul Liechtenstein si Norvegiei prin Mecanismul Financiar al SEE. Prin acest demers se incearca cresterea gradului de implicare a administratorilor si presedintilor de asociatii de proprietari in rezolvarea problemelor asociatiilor in raport cu administratia locala.
„La finalul acestui proiect dorim ca persoanele instruite sa fie capabile sa identifice problemele din propria asociatie, sa le prioritizeze si sa intocmeasca un plan de actiune pentru rezolvarea acestora, pe care sa il puna in aplicare cu ajutorul membrilor asociatiei lor”, a declarat in presa brasoveana coordonatorul proiectului, Andreea Socaciu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.