Cursuri la AJOFM Brasov in perioada 24 – 27 martie 2009

Cursuri la AJOFM Brasov in perioada 24 – 27 martie 2009

0 60

Veste buna pentru somerii brasoveni. Cei care cred ca pot face treaba in constructii, agroturism si comert pot urma cursurile pe care Agentia judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov le va organiza in perioada care urmeaza.
Concret, este de vorba despre meserii precum lucrator in agroturism, instalator retele tehnico-sanitare si de gaze, zidar, dulgher, zugrav, montator pereti si plafoane din gips-carton, confectioner asamblor articole din textile, lucrator in comert, sudor si operator la masini-unelte. Cei care sunt interesati trebuie sa stie ca inscrierea la programele de recalificare se face pe baza recomandarii emise de compartimentul de informare si consiliere privind cariera la AJOFM, in baza unei cereri insotita de: actul de identitate, in original si copie; certificatul de nastere, in original si copie; actele de studii eliberate in original si copie, precum si actul medical din care sa rezulte starea sanatatii persoanei si faptul ca aceasta este apta din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei in care doreste sa se califice.
Perioada de formare profesionala este 24 – 27 martie, iar primele sesiuni care vor debuta vor fi cele de zugrav si lucrator in comert. Programele vor continua in 26 martie cu cursurile de instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, montator pereti si plafoane din gips-carton si confectioner-asamblor articole din textile.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.