Cursuri de urbanism pentru angajatii din primarii

Cursuri de urbanism pentru angajatii din primarii

0 685

Peste 100 de angajati din primarii s-au specializat in urbanism si amenajarea teritoriala. Domenii care castiga tot mai multa importanta in conditiile aglomerarii urbane cu care se confrunta si zona Brasovului

Peste 100 de angajati din primarii s-au specializat in urbanism si amenajarea teritoriala. Domenii care castiga tot mai multa importanta in conditiile aglomerarii urbane cu care se confrunta si zona Brasovului. Problemele de urbanism vor fi rezolvate mai eficient cu ajutorul ultimelor solutii din domeniu – asta au invatat functionarii publici din domeniile tehnice si nu numai, timp de doi ani la cursuri.
Functionari publici din Primaria Brasov dar si din Risnov, Vulcan, Prejmer, Feldioara si Halchiu s-au supraspecializat in domeniul urbanismului si amenajarii teritoriului. 189 de angajati din primarii au primit informatii utile in cadrul unor cursuri organizate in decursul a 2 ani de catre Agentia Metropolitana Brasov.
Potrivit managerului de proiect Catalin Frangulea Pastor, cursurile au fost impartite in trei sectiuni.
Pentru partea de legislatie a proprietatii, strict specialisti din domeniul juridic. In cursurile de urbanism si amenajare a teritoriului – specialisti din departamentele de urbanism.
Pentru partea de amenajarea teritoriului din aglomeratiile urbane, cursurile s-au adresat functionarilor din toate serviciile tehnice ale primariilor, tocmai pentru a le permite o intelegere complexa a intregului fenomen al dezvoltarii.amb cursuri

Cursurile s-au incheiat cu succes si au vizat cresterea eficacitatii organizationale la nivelul tuturor administratiilor publice din zona metropolitana pentru implementarea eficienta a politicilor publice la nivel local si zonal.
Intregul program care s-a intins pe doi ani de zile a fost finantat cu bani europeni din Fondul Social European.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.