Cursuri de recalificare gratuite pentru somerii brasoveni

Cursuri de recalificare gratuite pentru somerii brasoveni

0 48

Agentia Judeteana Pentru Ocuparea Fortei de Munca din Brasov anunta somerii brasoveni ca si in aceasta luna vor fi organizate cursuri gratuite de formare profesionala. Astfel, brasovenii care nu si-au gasit inca un loc de munca, pot urma cursurile de recalificare propuse de AJOFM, pentru meseriile: administrator retea de calculatoare, barman, coafor, confectioner-asamblor articole din textile, confectioner articole din piele si inlocuitori, confectioner tamplarie din aluminiu si mase plastice, macelar, montator pereti si plafoane din gips-carton, ospatar, sudor, secretar-dactilograf.
Cursurile de formare profesionale vor incepe in perioada 23-28 iulie. Astfel: 23 iulie – secretar-dactilograf si administrator retea de calculatoare; 24 iulie – ospatar, confectioner tamplarie din aluminiu si mase plastice, coafor; 25 iulie -macelar, sudor, barman, montator pereti si plafone din gips-carton, iar 28 iulie- confectioner-asamblor articole din textile si confectioner articole din piele si inlocuitori.
Pentru a putea participa la cursurile oferite de AJOFM, somerii brasoveni trebuie sa indeplineasca o serie de conditii. Astfel, pentru cursul de administrator de retea , participantii trebuie sa fie absolventi de studii superioare, de liceu pentru cursul de secretar-dactilograf, scoala profesionala pentru cursurile de sudor, barman, ospatar, confectioner tamplarie din aluminiu si mase plastice si coafor, iar pentru restul meseriilor sunt necesare studiile minime obligatorii.
Durata cursurilor e de sase luni pentru meseriile de sudor, ospatar, confectioner tamplarie din aluminiu si mase plastice, montator pereti si plafoane din gips-carton, coafor si confectioner articole din piele si inlocuitori si de trei luni pentru restul meseriilor.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.