Cursuri de instruire pentru ghizii din Sibiu

Cursuri de instruire pentru ghizii din Sibiu

0 89

Sibiul se pregateste si anul acesta sa intampine un numar important de turisti. De aceea, pentru a face fata fluxului de turisti, dar si pentru a promova corespunzator intregul potential al orasului si al Marginimii, Primaria Sibiu in colaborare cu domnul profesor Alexandru Constantinescu, organizeaza un curs intensiv destinat ghizilor turistici pentru actualizarea si permanentizarea cunostintelor de specialitate.
Cursul se adreseaza ghizilor turistici atestati sau in curs de atestare cuprinzand promotiile care au urmat cursurile Asociatiei Carpatine Ardelene a turistilor – SKV, sectiunea de ghizi atestati ai Universitatii Alma Mater si a altor categorii atestate locale si nationale, serii ce includ ghizi culturali si montani.
Prin aceasta actiune primaria Sibiu doreste sa sprijine construirea unui corp de ghizi turistici bine instruit, util tuturor operatorilor culturali si agentilor turistici din orasul si judetul Sibiu.
Sesiunea de instruire se va deschide in data de 17 ianuarie si se va desfasura pana la data de 2 mai 2009, odata cu inceperea noului sezon turistic estival. Expunerile vor avea loc sambata, intre orele 10.00 – 13.00, orar ce va include partea teoretica, activitatile practice si parcurgerea traseelor tematice.
Inscrierile se fac zilnic, la Centrul de Informatii pentru Turisti pana la data de 16 ianuarie 2009. Pentru informatii suplimentare candidatii se pot aderesa CIT din strada Samuel Brukenthal nr. 2 sau la tel. 0269/208.913 sau 0730.250.788.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.