Cursuri de formare la Honterus in noiembrie

Cursuri de formare la Honterus in noiembrie

0 88

Fundatia Umanitara Honterus are placerea de a anunta pentru luna noiembrie organizarea in parteneriat cu Agentia Nationala a Functionarilor Publici a urmatoarelor cursuri:
7- 11 noiembrie 2011 – Managementul situatiilor de urgenta (autorizat ANFP)
14 – 18 noiembrie 2011 – Managementul functiei publice (autorizat ANFP)
21 – 25 noiembrie 2011 – Parteneriat public privat (autorizat ANFP)
De asemenea, Fundatia Umanitara Honterus va organiza in luna noiembrie impreuna cu Asociatia pentru Promovarea Responsabilitatii Sociale a Companiilor urmatoarele cursuri autorizate de CNFPA:
7 – 11 noiembrie 2011 – Formator (autorizat CNFPA)
21 – 25 noiembrie 2011 – Manager de proiect (autorizat CNFPA)
Fundatia Umanitara Honterus este o organizatie non guvernamentala, infiintata in anul 2010, a carei misiune este sustinerea administratiei publice in procesul de adaptare la standarde internationale, prin dezvoltarea unor modele de buna practica in domeniul politicilor publice si al actului administrativ.
Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) este organul de specialitate al Ministerului Administratiei si Internelor, cu atributii specifice privind asigurarea aplicarii strategiei si a Programului de guvernare in domeniul managementului functiei publice si al functionarilor publici, precum si in domeniul formarii profesionale a personalului din administratia publica.
Mai multe detalii si inscrieri la Centrul de Formare Honterus Brasov, str. Lunga nr. 100, tel.: 0727317576, e-mail: fundatiahonterus@gmail.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.