Cursuri de calificare pentru someri la AJOFM Brasov

Cursuri de calificare pentru someri la AJOFM Brasov

0 255

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Brasov aduce vesti bune in luna decembrie pentru somerii brasoveni. In perioada 18-20 decembrie, AJOFM Brasov incepe cursurile pentru meseriile de constructor drumuri si poduri, macelar, tamplar universal, zidar, dulgher, sudor, brutar, confectioner asamblor articole din textile, confectioner articole din piele si inlocuitori. Cei care aleg meseria de sudor vor avea la sfarsitul cursurilor asigurat si un loc de munca in domeniu, iar pentru celelalte meserii, cursurile sunt organizate pentru a veni in intampinarea cererii de pe piata fortei de munca. Durata cursurilor este de trei pana la sase luni, in functie de meseria aleasa.


Pentru a participa la cursuri, studiile necesare sunt: studii minime obligatorii, iar pentru meseria de sudor, scoala de arte si meserii.


La cursuri se pot inscrie doar persoanele aflate in evidentele Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Brasov, pe baza recomandarii emise de compartimentul de informare si consiliere privind serviciul mediere, in baza unei cereri insotita de: actul de identitate (original si copie), certificatul de nastere (original si copie), actele de studii (original si copie), actul medical din care sa rezulte starea de sanatate a persoanei si faptul ca aceasta este apta din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei in care doreste sa se califice, cerere de inscriere la programul de formare profesionala si angajament.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.