Cursuri de calificare in domeniul asigurarilor

Cursuri de calificare in domeniul asigurarilor

0 83
Este noul proiect al Camerei de Comert si Industrie care doreste sa le ofere cursantilor pe langa pregatire profesionala  si posibilitati reale de angajare. In plus, nu doar gasirea unui loc de munca poate reprezenta un avantaj, ci si faptul ca meseria de agent sau broker de asigurari da posibilitatea celui care o practica sa castige nedeterminat in functie de efortul depus.
Proiectul propus de Camera de Comert si Industrie vine ca urmare a modificarilor propuse de consiliul de supraveghere al asigurarilor cu privire la normele de calificare profesionala si continua a intermediarilor in asigurari.
Practic, pana la sfarsitul lunii februarie, orice persoana care a absolvit cel putin liceul si care doreste sa sa lucreze in domeniul vanzarii produselor de asigurare generala si de viata, poate participa la un curs de calificare a carui valoare nu dapeaseste suma de 350 de lei. Un curs de pregatire profesionala a fost  organizat si pentru cei care lucreaza deja in domeniu, dar care doresc nu doresc altceva decat sa-si certifice cunostintele.
Mai mult, absolventii cu experienta de cel putin 3 ani in domeniul asigurarilor, in urma absolvirii programului de formare profesionala, vor putea deveni la randul lor formatori ai Institutului pentru Management in Asigurari Bucuresti.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.