Curse TAROM spre litoral

Curse TAROM spre litoral

0 221

De la mijlocul lunii iunie, turistii din intreaga tara vor putea ajunge pe litoral si pe calea aerului. Operatorul aerian national TAROM va lansa, incepand cu data de 15 iunie, trei curse regulate spre Constanta, din Iasi, Cluj si Timisoara, si o cursa Bucuresti – Tulcea.


Potrivit Luciei Morariu, secretar de stat pentru turism in cadrul Ministerului Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale, introducerea noilor zboruri va duce la cresterea cu circa 10 la suta a numarului de turisti care isi vor petrece in acest an vacantele in Delta si pe litoral. Reprezentantii companiei TAROM au declarat ca TAROM analizeaza posibilitatea introducerii acestor curse dar, pentru moment, date certe despre aceste zboruri nu pot fi comunicate.


De asemenea, Lucia Morariu a spus ca va fi regandita modalitatea de promovare turismului avand in vedere si colaborarea cu TAROM, prin prezentarea destinatiilor turistice in cadrul pliantelor si brosurilor companiei aeriene.


Autoritatile romane vor oferi spatii de prezentare companiei TAROM si altor operatori aerieni locali in cadrul standului Romaniei la toate targurile externe la care Romana va participa de acum inainte.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.