CURSA TRASNITILOR pe partie in Brasov

CURSA TRASNITILOR pe partie in Brasov

0 156

In acest week-end, mai precis, sambata, 17 ianuarie 2009, partia Bradu din Poiana Brasov va gazdui un eveniment deosebit dedicat iubitorilor de sanius. Este vorba despre organizarea concursului „Cursa Trasnitilor”, concurs de coborare pe partie cu sanii manufacturate.
Anul acesta, evenimentul a ajuns deja la cea de-a doua editie, fiind organizat de catre Clubul Rotary Brasov Citadel, o organizatie non-profit, dedicata combaterii saraciei si imbunatatirii educatiei si a sanatatii.
„Cursa Trasnitilor”, va lua startul pe 17 ianuarie incepand cu ora 18:00, inscrierile la concurs efectuandu-se incepand cu ora 17:00, pe partie. Brasovenii sunt asteptati sa alunece pe nocturna intr-o sanie cat mai originala ca design si culoare. Efortul celor mai iesit din comun participanti va fi rasplatit cu echipamente de schi. Se vor premia cea mai trasnita sanie, cea mai rapida sanie, cea mai trasnita echipa, cea mai rapida echipa, dar si cea mai buna echipa de companie. La concurs pot participa echipe formate din minimum doua persoane, organizatorii neimpunand insa un numar maxim, ci „pana la oricate persoane sustine (sau nu) sania”.”Va fi un eveniment pe nocturna, un eveniment deosebit. Ne vom distra precum cei de la Formula 1″, a spus Daniel Radulescu, presedinte a Clubului Rotary Brasov Citadel.
Notorietatea evenimentului “Cursa Trasnitilor” organizat de Club Rotary Brasov Citadel creste in fiecare an datorita introducerii unei noi modalitati de strangere de fonduri: activitati distractive care arata ca putem cu zambetul pe buze sa-i ajutam pe cei care au nevoie de zambete si incurajari.
Fondurile stranse la Editia de iarna 2009 a evenimentului Cursa Trasnitilor vor fi directionate catre clasa de copii cu cea mai mare medie de promovare a anului scolar 2008-2009, din ciclul primar(5-8) si catre profesorii acestora, dintr-o scoala generala din orasul Brasov. Prin acest proiect se doreste focusarea profesorilor pe toti copiii cu diferite grade de intelegere a unei materii – atat a celor talentati , dar si a celor care de obicei sunt lasati in urma pentru ca nu tin pasul . Un profesor bun stie cum sa incurajeze un elev mai slab, dar si un elev bun, sa obtina rezultate remarcabile astfel incat sa ridice media generala a tuturor elevilor dintr-o clasa.
Donatie participare concurs:
10 Ron/ pers. pentru participantii care nu reprezinta o companie
50 Ron/ pers. pentru participantii care reprezinta echipa unei companii

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.