„Cursa Trasnitilor” in Poiana Brasov

„Cursa Trasnitilor” in Poiana Brasov

0 72

Rotary Club Brasov Citadel va invita la „Cursa trasnitilor” prima cursa anuala de coborare cu sanii manufacturate. Evenimentul concurs va avea loc in 23 februarie 2008, in Poiana Brasov intr-o zona special amenajata langa partia Bradul. Concursul va consta in coborarea pe partie cu saniile din dotare „infrumusetate” sau construite de participanti din orice structura usoara.


Tematica saniilor va fi in functie de creativitatea echipelor. Pot participa echipe de minim doua persoane, pana la oricate persoane sustine (sau nu) sania si pot fi formate din familii, prieteni, reprezentanti de firme, etc.


Se vor premia cea mai trasnita sanie, cea mai rapida sanie, cea mai lunga sanie, cea mai lata sanie, dar si cel mai bun spectacol pe partie, cea mai buna echipa formata din membrii unei familii, cea mai buna echipa de fete, cea mai buna echipa formata din membrii unei companii.


Evenimentul „Cursa trasnitilor” are ca scop implicarea Rotary Club Brasov Citadel in atragerea brasovenilor in activitati creative in aer liber, activitati prin care se realizeaza totodata si strangerea de fonduri pentru viitoarele proiectele umanitare ale clubului.


Pentru inscriere on line puteti accesa site-ul www.rotarycitadel.ro. Sunt disponibile doar 30 de locuri-echipe.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.