Cursa Trasnitilor, in 23 februarie

Cursa Trasnitilor, in 23 februarie

0 101
Cele mai ciudate sanii alegorice se vor intrece din nou pe Partia Bradul din Poiana Sambata viitoare, Cursa Trasnitilor va aduna la start cele mai ingenioase echipaje, care isi vor disputa premiile surpriza. Banii obtinuti din taxa de inscriere la eveniment vor fi directionati catre o clasa de copii din ciclul gimnazial care vor participa intr-un proiect de pregatire pentru acordarea primului ajutor.
Clubul Rotary Brasov Citadel si o agentie de comunicare organizeaza cea de a 10-a editie a evenimentului Cursa Trasnitilor. Manifestarea din acest an se va organiza in locatia traditionala – pe Partia Bradul din Poiana in 23 februarie, de la ora 16:30. Ziua in care se va desfasura evenimentul este si ea una speciala si marcheaza Ziua Internationala Rotary.
Persoanele fizice care doresc sa se inscrie la cursa vor plati 15 lei de persoana pana in 10 februarie si 30 de lei daca se inscriu dupa aceasta data. Firmele platesc, mai mult –  1.500 de lei si 2.000 de lei daca se inscriu mai tarziu.
In selectia clasei castigatoare se va tine cont situatia la invatatura a elevilor, numarul de absente dar si de viata sociala. Cei mai inventivi participanti la Cursa Trasnitilor vor fi rasplati cu premii speciale, care vor recompensa imaginatia concurentilor si prestatia lor pe partie.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.