Curs de initiere in fotografie

Curs de initiere in fotografie

0 78

Fotograful Dan Dinu in colaborare cu Fotoclubul EXDECO Brasov organizeaza la inceput de an un nou curs de initiere in fotografie. Cei care iubesc fotografia si vor sa afle tainele acestei arte pot face primii pasi impreuna cu fotograful brasovean la cursul de initiere care va incepe in data de 15 ianuarie.


Cursul va fi structurat pe 14 sedinte, care vor cuprinde aspecte complete axate in special pe fotografia digitala. Fiecare curs va fi insotit de material vizual, fotografii si proiectii, punandu-se astfel baza pe exemple practice si pe un caracter cat mai interactiv al informatiei prezentate. De asemenea pe durata cursului se vor face deplasari pentru a pune in practica suportul teoretic.


Cursul se poate urma chiar daca nu detineti un aparat de fotografiat performant sau daca sunteti in curs de achizitionare a unui aparat. Informatiile din curs va pot ajuta sa luati o decizie buna in acest sens.


La finalul cursului, participantii vor obtine o diploma de absolvire si vor avea posibilitatea de a se inscrie in fotoclub, unde sa aprofundeze cunostintele si sa participe la saloane de fotografie nationale si internationale.


Taxa de participare este de 300 RON, platibili in doua transe (una la inceput si cealalta la jumatatea cursului).


Primul curs va fi sustinut in data de 15 ianuarie, marti la ora 18.00, la sediul Fotoclubului EXDECO, str. Mihail Sadoveanu nr. 3. Pana la ora 18.30 se vor discuta problemele administrative, iar apoi va urma cursul propriu-zis. Tot atunci se vor stabili zilele in care se va desfasura cursul si ora de incepere.


Mai multe detalii despre curs, dar si modalitatea de inscriere, gasiti pe site-ul www.dandinu.net.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.