Curs de initiere in arta fotografica

Curs de initiere in arta fotografica

0 133

Centrul Cultural Reduta impreuna cu Consiliul Judetean Brasov organizeaza un ?Curs complet de initiere in arta fotografica care va fi sustinut de fotograful Dan Dinu.


Cursul include un numar de 16 sedinte, care vor cuprinde aspecte complete axate in special pe fotografia digitala. Fiecare curs va fi insotit de material vizual, fotografii si proiectii, punandu-se astfel baza pe exemple practice si pe un caracter cat mai interactiv al informatiei prezentate.


?


Expozitie foto la Reduta


Pe durata cursului se vor face deplasari in locatii cu bun potential fotografic, unde cursantii vor putea aplica practic cele invatate. Imaginile realizate vor face obiectul unor concursuri interne intre cursanti, iar la final se va organiza o expozitie de grup in Centrul Cultural „REDUTA”.


La finalul cursului, participantii vor obtine o diploma de absolvire si vor avea posibilitatea de a se inscrie intr-un fotoclub, unde sa aprofundeze cunostintele si sa participe la saloane de fotografie nationale si internationale.


Costul cursului este de aproximativ 400 RON, platibili in doua transe (una la inceput si cealalta la jumatatea cursului). Pretul poate scadea in functie de numarul de participanti.


?


Tematica cursului


Cursul se va desfasura pe o perioada de aproximativ doua luni, si va fi sustinut in fiecare luni si marti la Centrul Cultural Reduta.? Turele fotografice se vor face in weekend. Tematica cursului va fi: Introducere in fotografie. Fundamente. Aparatul de fotografiat; Compozitia in fotografie. Reguli. Principii; Lumina in fotografie. Filtre si blituri. Expunerea; Introducere in fotografia digitala. Principiile imaginii digitale; Captarea imaginii digitale. Aparate foto digitale. Scanarea; Ajustarea imaginii digitale; Montaje si prelucrare digitala; Fotografia alb negru; Fotografia de peisaj. Fotografia wildlife; Oamenii in fotografie. Portretul. Fotografia sportive; Fotografia de arhitecturala. Fotografia de calatorie; Macrofotografia. Fotografia conceptuala si de studio; Fotografia in conditii dificile; Etica in fotografie. De la amator la profesionist; Expeditiile fotografice. Diaporame. Videoproiectii. Expozitii; Concurs foto cu imaginile realizate in timpul cursului. Expozitie.


Inscrieri se pot face la telefon 0268/419706 sau la sediul Centrului Cultural Reduta, str. Apollonia Hirsher, nr.8.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.