Curs de initiere in arta fotografica

Curs de initiere in arta fotografica

0 77

Fotograful brasovean Dan Dinu, in colaborare cu Fotoclubul Exdeco Brasov, organizeaza pentru brasovenii iubitori de fotografie, un nou curs de initiere in arta fotografica. Cursul va incepe in 5 martie ?si este alcatuit dintr-un numar de 14 sedinte, ce vor cuprinde aspecte complete axate in special pe fotografia digitala. Fiecare curs va fi insotit de material vizual, fotografii si proiectii, punandu-se astfel baza pe exemple practice si pe un caracter cat mai interactiv al informatiei prezentate.


Pe durata cursului se vor face deplasari in locatii cu bun potential fotografic, unde cursantii vor putea aplica practic cele invatate. Imaginile astfel realizate vor face obiectul unor concursuri interne intre cursanti, iar la final se va putea organiza o expozitie de grup.


La finalul cursului, participantii vor obtine o diploma de absolvire si vor avea posibilitatea de a se inscrie in fotoclub, unde sa aprofundeze cunostintele si sa participe la saloane de fotografie nationale si internationale.


Cursul se poate urma chiar daca nu detineti un aparat de fotografiat performant sau daca sunteti in curs de achizitionare a unui aparat. Informatiile din curs va pot ajuta sa luati o decizie buna in acest sens.


Cursul se va desfasura in Brasov, pe o perioada de aproximativ o luna si jumatate si va fi sustinut de doua ori pe saptamana. Turele fotografice se vor face in weekend si dupa sau inainte de orele de curs.


Primul curs va fi sustinut in data de 5 martie, miercuri la ora 18.00, la sediul Fotoclubului EXDECO. Atunci se vor stabili zilele in care se va desfasura cursul si ora de incepere.


?


Contact


Sediul Exdeco este pe strada Mihail Sadoveanu nr. 3. Taxa de participare este de 300 RON, platibili in doua transe (una la inceput si cealalta la jumatatea cursului). Detalii privind inscrierea la curs gasiti pe site-ul www.dandinu.net.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.