Curs de fotografie la Reduta din 15 ianuarie

Curs de fotografie la Reduta din 15 ianuarie

0 151

Din data de 15 ianuarie 2011 la Centrul Cultural Reduta Brasov va incepe o noua sesiune a cursului de fotografie si post-editare sustinut de fotograful Dan Malureanu.
Cursul se desfasoara pe durata a noua saptamani cate trei ore de teorie si practica.
Orele de teorie se desfasoara la Centrul Cultural Reduta in zilele de marti si miercuri incepand cu orele 18.00.
Lectiile vor avea urmatoarea ordine: prezentarea cursului si realizarilor anterioare, fundamentele fotografiei, expunerea, lentila, compozitia, lumina, culoarea, spatiul si decorul, portretul si corpul.
Organizarea cursului, prezentarea, aspectul si continutul documentelor au fost apreciate pentru calitate, realizare si originalitate.
Pachetul contine:
9 cursuri, saptamanal o sedinta la Centrul Cultural Reduta sala de curs (aproximativ doua ore si jumatate ore fiecare intalnire)
4 sedinte de practica si Coffee Table (3 ore fiecare)
Documente in format PDF și PSD trimise saptamanal prin e-mail sau www.transfer.ro
Cursurile de fotografie si post-editare pe un DVD personalizat
Diploma de absolvire
Comentarea si editarea fotografiilor personale
Cursul de fotografie conține noua sedinte in sala de clasa la Centrului Cultural Reduta (etaj 2). Fiecare sedinta se desfasoara pe o durata de aproximativ trei ore. Zilele de curs pot fi martea sau miercurea in functie de grupa. Frecventa este de o data pe saptamana. Practica si Coffee Table se vor desfasura in patru intalniri diferite. Sunt activitati separate de cursurile foto din sala de curs și presupun aplicarea practica a temelor studiate. Fiecare curs include teorie si practica foto, video proiectie si initiere in post-editare. Vom folosi urmatoarele programe: Adobe Photoshop CS4 & Camera Raw, plugin-uri. Documentele cursului sunt in format digital. Vor fi trimise prin e-mail in fiecare joi seara. DVD-ul media contine toate cursurile si tutorialele in format digital la o calitate maxima.
Pretul unui pachet este de 450 lei.
Pentru mai multe detalii va rog accesati paginile web: www.curs-foto.ro
Contact : 0747 415914 sau cursfoto2010@gmail.com

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.