Curs de creativitate pentru prescolarii brasoveni

Curs de creativitate pentru prescolarii brasoveni

0 154

Prescolarii brasoveni au acum un loc special unde isi pot pune la incercare limitele imaginatiei. Daca pictatul pe peretii camerei lor nu mai este permis de catre parinti, acestia isi pot indruma „micii mestesugari” catre un atelier special amenajat pentru ei, cu activitati specifice.
Inca de la cea mai frageda varsta copii incearca sa se exprime, ei insisi, fiecare pe sine si la nivelul varstei lor. Joaca “de-a creatia” ii ajuta sa poata creea mai tarziu, mai ales la maturitate, si nu neaparat in spatiul artei.
Club Micheline – Art & Craft sustine protejarea dotatiei intelectuale prin dinamizarea proceselor psihice creative.
Astfel, clubul organizeaza in acest an incepand din luna octombrie. La Centrul Cultural Reduta, cursul de creativitate unde copilasii se vor putea exprima si vor putea creea asa cum simt si cum le sta mai bine la aceasta varsta.
Intr-un curs de 10 sedinte , copilasii vor face cunostinta cu o serie de unelte noi si tehnici de lucru dand nastere la creatii deosebite: manufacturarea de bijuterii si posetute, pictura pe esarfe, personalizarea vestimentatiei, ore de modelaj cu lut , decorarea givecelor si plantarea unei flori, initierea in arta scrapbooking-ului sunt cateva din temele propuse , si sa nu uitam de Haloween si de salbatorile de Craciun.
Sortulete personalizate cu amprenta si nume si alte cateva surprize completeaza desfasurarea unei activitati profesionale structurata pe grupe de varsta si adaptata fiecarui tip de personalitate coordonata de Micheline, designer cu experienta didactica in institutii specializate, si pe toate grupele de varsta (gradinita- liceu).
Cursul se va desfasura in zilele de marti sau joi de la orele 16 sau 17.30. Inscrieri si relatii la numarul de telefon 0766748924 – Micheline. Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul clubului www.micheline.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.