Curs de competenta europeana in afaceri la CCI Brasov

Curs de competenta europeana in afaceri la CCI Brasov

0 149

Pentru a veni in sprijinul tuturor celor care doresc o certificare internationala a acestor competente, CENTRUL DE EXAMINARE EBC*L al Camerei de Comert si Industrie Brasov organizeaza, in perioada 23 ianuarie – 27 februarie 2009 cursul EBC*L (nivel A), dupa cum se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul institutiei.
EBC*L – European Business Competence* Licence s-a impus ca standard international de formare in domeniul economic oferind o calificare recunoscuta pe plan international, cat si posibilitatea de a demonstra cunostintele economice de baza necesare in activitatea economica si management.
Reprezentanta EBC*L in Romania este Asociatia “EUROED” Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Brasov fiind centru acreditat EBC*L pentru judetul Brasov.
Cursul este structurat pe trei niveluri, are o durata de 40 de ore/nivel si se poate finaliza cu un certificat recunoscut pe plan international pentru fiecare nivel.
Astfel, certificatul EBC*L se poate obtine pentru:
Nivelul A : cunostinte generale
Absolventii cunosc obiectivele intreprinderii si inteleg limbajul folosit in conducerea firmei. Prin aceasta ei devin parteneri competenti de discutie si stapanesc elementele de baza necesare pentru gandirea si negocierea economica.
Nivelul B: cunostinte de planificare – se adreseaza expertilor cheie cu competenta in planificare.
Absolventii stiu cum se elaboreaza si cum se argumenteaza planuri de afaceri pentru proiecte si firme tinand cont de diversele puncte de vedere economice si poseda cunostintele necesare pentru elaborarea unui buget.
Nivelul C: tehnici de conducere – se adreseaza cadrelor de conducere.
Absolventii cunosc instrumentele economice de conducere a intreprinderii si diferitele domenii de activitate ale acestora, ca si conditiile si procedeele efective de conducere a personalului.
Costul cursului (nivel A) este de 380 lei (inclusiv TVA) , pentru membrii Camerei este de 350 lei(inclusiv TVA).
Evaluarea finala consta intr-un examen scris, cursantii obtinand un calificativ de genul admis/respins.
Costul examenului de absolvire este de 100 euro la cursul BNR in ziua platii/emiterii facturii. Cursantii vor avea posibilitatea de a afla rezultatul in maxim 2 saptamani de la sustinerea examenului scris.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.