Curs de branding la Brasov

Curs de branding la Brasov

0 111

Sambata, 21 mai 2011, de la ora 11, in Publick (vezi harta) la Gathering Brasov, Razvan Patrascu ne vorbeste despre primii lui pasi in design.
Razvan Patrascu este CEO si fondatorul agentiei de branding „Firestarter”. Cu o experienta de peste 10 ani este unul dintre pionierii brandingului din Brasov. El va vorbi despre ce ce au insemnat pentru el inceputurile in cariera sa.
Fie ca esti pasionat de design vestimentar, web design, design de interior, sau orice alt tip de Design, vino si cunoaste oameni cu care iti poti impartasi pasiunea si de la care ai ceva util de invatat!
Branding everything aceasta este esenta misiunii pentru care ei vor sa schimbe mai mult decat fata produsului in raft sau cifra de afaceri a clientului.
Fiecare produs, inainte sa intre pe piata, invata sa vorbeasca si sa se imbrace. Daca nu o face bine, drumul sau va fi unul scurt si anonim. Firestarter este agentia care ajuta un produs sau un serviciu sa se faca auzit. Daca in spatele sau se afla o viziune, atunci aceasta trebuie transpusa in comunicare.
Analiza de brand este un instrument necesar pentru stabilirea directiilor care vor fi urmate ulterior. In functie de serviciile solicitate de client, auditul poate urmari disfunctionalitati ale identitatii vizuale sau ale comunicarii brandului, dar poate analiza si aspecte ale pozitionarii actuale a brandului in piata, pentru a identifica avantajele si dezavantajele brandului, precum si date relevante despre concurenta. Pe scurt, din audit se vor extrage noile directii ale brandului, indiferent daca vorbim de strategie sau de identitate.
Identitatea vizuala si verbala, mijloacele de comunicare si strategia existenta, sunt evaluate pentru a stabili punctele tari sau slabe.
Evaluarea factorilor de influenta: pozitionarea companiei, pozitionare si indici legati de concurenta, analiza SWOT.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.