Curcanii de la Codlea erau sanatosi

Curcanii de la Codlea erau sanatosi

0 91
Curcanii plecati din Romania spre Germania erau perfect sanatosi. Situatia este certificata de investigatiile DSV dar si de buletinele de analize germane, dar patronul fermei din Codlea incriminata pe nedrept se teme ca de-abia acum risca sa piarda clienti.
Saptamana trecuta, buletine de analize din Germania spuneau ca un lot de carne de curcan plecata din Romania continea reziduuri de antibiotic peste limita admisa de lege. Inspectorii DSVSA Brasov, alerrtati prin Sistemul Rapid de Alerta s-au deplasat la ferma si abatorul de la Codlea, de unde au prelevat probe. Inspectorii au gasit si in comert carne din acelasi lot, pe care au trimis-o la analize. Rezultatele au infirmat suspiciunile si au confirmat ca abatorul de la Codlea a respectat toate normele in vigoare.
La DSVSA Brasov au sosit si sapte buletine de analize din Germania, care confirma faptul ca firma codleana a respectat toate prevederile legii. Principalul actionar al fermei si abatorului de la Codlea, care este si primarul Codlei, respingea inca de saptamana trecute acuzele la adresa unitatii pe care o conduce si denunta o posibila conspiratie a companiei germane, interesata sa achizitioneze ferma codleana.
Catalin Munteanu sustine ca inca nu se poate vorbi despre pierderi, deoarece abia de acum incep clientii sa nu mai cumpere carne de curcan, dar nu stie impotriva cui sa se indrepte pentru scandalul creat artificial si care ii va afecta afacerea.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.