Curator pentru Patrick in toate dosarele lui Cioaca

Curator pentru Patrick in toate dosarele lui Cioaca

0 89
Curatorul lui Patrick Cioaca incurca itele si in dosarul de infractiuni informatice.   Curtea de Apel Brasov a amanat judecarea recursului inaintat de familia Elodiei, motivat de faptul ca trebuie numit un curator care sa apere interesele fiului Elodiei si al lui Cioaca. In dosarul de omor, in schimb, noile probe prelevate din apartamentul sotilor Cioaca de procurorii Parchetului General sunt expertizate la Bucuresti.
Termenul de joi de la Curtea de Apel Brasov in cazul dosarului de spargere a casutei de email a Elodiei Ghinescu s-a consumat foarte repede. Instanta a recurs la amanare, procedura considerata normala de avocata familiei Ghinescu, care crede ca Cioaca in acelasi dosar nu poate avea calitate si de inculpat si de parte civila, si trebuie numit un curator al copilului pentru a-i apara interesele in acest dosar
Potrivit avocatei politistului Cristian Cioaca, recursul in dosarul privind fraudele informatice este insa inadmisibil.
In dosarul de furt intre soti aflat pe rolul Curtii de Apel Brasov,  fratele Elodiei, Robert Ghinescu, a fost numit de catre instanta din Pitesti curator pentru Patrick, fiul lui Cioaca si al Elodiei. Urmatorul termen in recurs va fi pe 18 octombrie. In dosarul de omor instrumentat de un procuror de la Parchetul General continua in schimb audierile de martori. Saptamana trecuta, anchetatorii l-au invitat pe Cristian Cioaca la parchet pentru a-i prezenta noile probe din dosarul de omor in care politistul este principalul suspect de uciderea Elodiei Ghinescu. Anchetatorii s-au deplasat apoi si la apartamentul din Tractorul. Aici au pulverizat o substanta cu calitati speciale care le-a permis sa preleveze noi probe, picaturi de sange din plinte si de pe tencuiala peretilor. Toate probele sunt expertizate in prezent la Bucuresti.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.