Curatenie pe Tampa

Curatenie pe Tampa

0 131

Din initiativa Regiei padurilor „Kronstadt”, a asociatiei „Cetatea Brasov”, si cu sprijinul municipalitatii, oamenii de bine din Brasov – de bine nu cu „papagalul”, ci cu pusul mainii, gospodareste, la treaba – au fost chemati, sambata, sa curete muntele Tampa de gunoaie, mai ales peturi.
La actiune au mai participat elevi ai Scolii generale 9 si copii de la Gradinita 22, precum si un grup de membri si simpatizanti ai Aliantei Ecologiste, filiala Brasov.
Ca ora de intalnire pentru plecarea in actiune a fost aleasa ora 11, cu intalnire sub Tampa. Aici copiii au inceput sa stranga si sa curete partea de jos a muntelui, iar adultii au curatat traseele spre varf. Au fost stranse cantitati apreciabile de mizerie si peturi.
Regia Padurilor „Kronstadt” a sadit, cu aceasta ocazie, si un numar de puieti, acolo unde muntele incepuse sa cheleasca.
De fapt, asemenea actiuni intreprinse de diferite organizatii, scoli sau asociatii au mai avut loc in anii trecuti, insa Asociatia Nesimtitilor si-a facut, la randul ei, datoria, plantand si ea alte si alte randuri de mizerie.
Pacat de natura si de distrugerea ei.
Iar pentru pastrarea puritatii naturii, ecologistii va indeamna sa fiti alaturi de ei.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.