Cuplul Banica la Cursa Trasnitilor

Cuplul Banica la Cursa Trasnitilor

0 101
Fratii Denes de la Cursa Trasnitilor le-au facut partajul sotilor Banica. Castigorii editiilor precedente ale competitiei vor cobori sambata pe partie cu un echipaj care ilustreaza felul in care celebrul cuplu isi vor imparti bunurile dupa divort. Si alte concurenti au idei la fel de nastrusnice.
Divortul dintre Andreea Marin si Stefan Banica junior i-a inspirat pe fratii Denes din Rasnov pentru Cursa trasnitilor de anul acesta. Cei doi s-au pus pe construit utilajul cu care se vor lansa pe partie sambata seara. Pentru a ilustra cat mai bine situatia partajului dintre cele doua vedete oameni au injumatatit o canapea, o chiuveta si o toaleta. Pana si papagalul din colivie a fost taiat in doua de fratii Denes.
„Veta, m-ai facut sa tai chiuveta!”, cantau vineri seara fratii Samuel si Levente Denes in garajul din Rasnov in care si-au pregatit in fiecare an sania trasnita cu careu participat la faimoasa cursa.  5.22 dedicat lui
O alta echipa este formata din doi mesteri intr-ale masinilor care si-au spus Medicii Malpraxis. Cei doi au construit o masa de operatii pe care vor implanta silicoane live pe partie. Cursa trasnitilor va avea loc in aceasta seara pe partia Bradul din Poiana Brasov.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.