Cupa Universității Transilvania la șah

Cupa Universității Transilvania la șah

0 160

Vă invităm în perioada 20-21 octombrie 2018, în complexul Memo, la prima ediție a Cupei Universității Transilvania la șah, organizată de Universitatea Transilvania din Brașov, în parteneriat cu Șah Club Brașov și Inspectoratul Școlar Județean.
Competiția se adresează tuturor categoriilor de vârstă și se va desfășura după sistemul de joc – șah rapid, 9 runde (sistem elvețian) și se va desfășura în incinta Cantinei din complexul Memo, începând cu ora 9:00.
Principalii invitați sunt elevii și studenții, dar tablele de șah vor fi pregătite și pentru cei mai experimentați. Astfel că vor fi premiați câștigătorii de la toate categoriile de vârstă. Competiția însumează premii de peste 4000 de lei: locul I – 1000 de lei, locul II – 600 de lei, locul III – 400 de lei. Aici se adaugă și premiile pe diverse categorii de vârstă.
Durata unei partide va fi de 15 min. + 12 secunde/mutare/jucător. Jucătorii au dreptul la 2 bye-uri până în runda 7. Criteriile de departajare: Buchholz mediu, Buchholz, Scorul progresiv.
Înscrierile se fac până în 19 octombrie la Șah Club Brașov, persoană de contact: Ciprian Nanu – nanuciprian@yahoo.com.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.