Cupa Scolilor la street dance

Cupa Scolilor la street dance

0 629
Zeci de elevi si liceeni brasoveni s-au intrecut in miscari de dans de strada. Cupa Scolilor la street dance – etapa judeteana – a adunat pe scena Centrului Cultural Reduta trupe cu coregrafii muncite intens la repetitii. Concurentii s-au luptat pentru diplome, medalii si cupe dar mai ales pentru a merge la etapa pe tara.
Cele mai bune trupe de street dance din Brașov s-au intrecut duminica, la Centrul Cultural Reduta, la cel mai asteptat concurs de dans intre elevi. Cupa Scolilor la Street Dance le-a dat elevilor ocazia de a-si dovedi talentul si energia cu care au pregatit cele mai bune coregrafii la antrenamente. Coregraful Trupei Muze, de exemplu, spune ca adolescentelor le place foarte mult acest tip de dans si ca a avut noroc cand a inceput scoala de dans pentru ca toate membrele trupei sunt balerine si au deja o baza.
Micile eleve care au promovat miscari din cele mai ciudate sustin ca stilul de dans este cel care le caracterizeaza si se simt excelent pe scena.
Street dance-ul combina mai multe stiluri de dans, printre care chiar si salsa. Potrivit organizatorului Alexandru Caloian, gratie street dance multi uita de probleme in timp ce se dedica exclusiv miscarii.  
Cei mai buni vor merge la etapa nationala a competitiei care va avea loc la Bistrita in 4 aprilie.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.