Cupa Federatiei Romane de Echitatie Sportiva la Prejmer

Cupa Federatiei Romane de Echitatie Sportiva la Prejmer

1 627

Dupa ce in februarie au avut loc aici doua competitii indoor, in acest weekend, localitatea brasoveana a gazduit cea mai importanta competitie interna pana la Balcaniada din vara. Cupa Federatiei Romane de Echitatie Sportiva a strans la start cei mai buni cai si jochei din tara, care s-au intrecut pe parcursul a trei zile

Prejmerul tinde sa devina capitala echitatiei romanesti. Dupa ce in februarie au avut loc aici doua competitii indoor, in acest weekend, localitatea brasoveana a gazduit cea mai importanta competitie interna pana la Balcaniada din vara. Cupa Federatiei Romane de Echitatie Sportiva a strans la start cei mai buni cai si jochei din tara, care s-au intrecut pe parcursul a trei zile.
Ziua de vineri a fost dedicata copiilor, care au oferit un spectacol de calitate, mai ales ca numarul celor mici care practica hipismul este in crestere.
Sambata si duminica a venit randul juniorilor si al seniorilor sa se intreaca in doua competitii apreciate de publicul destul de numeros prezent la intreceri.
Campioana la juniori, Alexandra Bradisteanu a avut un parcurs foarte bun si in cele doua zile de intreceri de la Prejmer. Fiica a mult mai celebrului – dar si controversatului medical Bradisteanu – Alexandra a venit la competitie insotita de nu mai putin de trei cai – Cooper, Castor si Caetano.echitatie
Desi participa mai mult la competitii externe, in special la cele din zona Golfului, Norbert Schumann a fost prezent si el la Prejmer pentru aceasta importanta competitie.
Daca juniorii se pregatesc pentru Campionatul European care va avea loc peste cateva zile, seniorii mai au ceva de asteptat pana la prima competitie importanta, Balcaniada care se va desfasura la sfarsitul acestei veri.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Articolul asta a fost scris sa ne comunicati un nume? Ceilalti concurenti, nume grele in echitatie , chiar nu prezinta importanta? Si pe deasupra, Bradisteanu nu are copii ci doar o partenera disperata care incearca sa-i bage pe gat unul, ori de cate ori prinde ocazia

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.