Cupa Davis – la Brasov

Cupa Davis – la Brasov

0 93
George Cosac este noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis. Acesta a declarat, joi, ca intalnirea de Cupa Davis dintre Romania si Olanda, din turul doi al Grupei I, Zona Euro-africana, va avea loc la Brasov, desi vechea conducere a FRT stabilise orasul Cluj-Napoca drept gazda.
Cosac a spus că Brasovul este o alegere foarte buna, desi intalnirea cu Olanda nu se va putea juca pe zgura, suprafata pe care au cerut-o jucatorii echipei Romaniei. Meciurile vor avea loc in Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi", arena ce urmeaza sa fie inaugurata dupa modernizare.
 "Intalnirea de Cupa Davis Romania – Olanda va avea loc la Brasov. Este un lucru foarte bun ca acest meci se va juca la Brasov, din mai multe puncte de vedere. In primul rand am gasit un sponsor care ne asigura cazarea pentru intreaga delegatie participanta la acest meci, iar asta face sa scutim o cheltuiala considerabila, de aproximativ 20.000 de euro.
De asemenea, avem sprijinul total al autoritatilor locale, iar acest lucru conteaza enorm. In plus, meciul se va juca intr-o sala noua care va fi inaugurata cu putin timp inaintea acestei mari competitii. Singurul lucru pe care nu il putem face este sa le asiguram jucatorilor un covor de zgura, asa cum si-au dorit. Am incercat acest lucru, dar din pacate nu este posibil, astfel ca vom asigura cea mai buna alternativa, si anume un teren hard foarte lent. Va fi o suprafata cu trei straturi de vopsea care va mai incetini putin jocul", a spus Cosac.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.