Cupa Astra si-a stabilit castigatorii

Cupa Astra si-a stabilit castigatorii

0 58

Grija pe care consilierii democrat-liberali Vasile Kraila si Adrian Oprica o poarta locuitorilor cartierului Astra a iesit in evidenta cu ocazia „Cupei de Fotbal Astra”, competitie la care au participat elevii din ciclul primar de la scolile din cartierul Astra.
Marea surpriza a competitiei a constituit-o faptul ca trofeele si cadourile au fost oferite de primarul George Scripcaru si antrenorul echipei FC Brasov, Razvan Luceascu. La eveniment au participat si deputatul Dumitru Puchianu, europarlamentarul Dragos David si initiatorii evenimentului, consilierii democrat-liberali Vasile Kraila si Adrian Oprica.
Dupa trei zile de competitie a sosit momentul festivitatii de premiere a celor mai bune echipe care au evoluat. Au existat doua grupe de jucatori, respectiv clasele I-II si clasele III-IV. Daca la clasele I-II, marele trofeu a revenit Scolii Generale nr. 10, urmate in clasament de Scoala Generala nr. 22, la grupa superioara, respectiv III-IV, premiul a fost luat de Scoala Generala nr. 22 care a trecut in finala de „vecinii” de la Scoala generala nr. 10. Pe langa diplome, medalii, pachete cu dulciuri, micutii au primit 10 intrari gratuite la Complexul „Paradisul acvatic”. In plus, ei au fost recompensati cu o tabara la munte si altele pe Litoral, in perioada 15-22 iunie. Au mai fost acordate premii pentru cei mai buni portari, respectiv Alin Popa si Cristian Nemet, cel mai bun jucator a fost desemnat Sebastian Stoian, iar titlul de „golgeter” a fost impartit de elevii Denis Miron si Dan Spataru.
„Este prima competitie in cartierul Astra, insa noi dorim sa permanentizam acest eveniment anual. Ne bucuram ca elevii au fost incantati de un astfel de concurs, pentru ca sportul ocupa un loc important in viata noastra, mai ales a celor mici. Desi a fost vorba de echipe de clasele I-IV, competitia a fost similara cu o cupa adevarata”, a precizat consilierul Vasile Kraila.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.