Cupa Astra, intrecere intre scolile din Brasov

Cupa Astra, intrecere intre scolile din Brasov

0 70

Vesti bune pentru elevii claselor I-IV ai scolilor din cartierul Astra. Cu ajutorul consilierilor PDL care raspund de respectivul cartier, Vasile Kraila, Ladislau Hathazy si Adrian Oprica, luna viitoare va avea loc o competitie la fotbal. Initiativa este de laudat daca ne gandim la faptul ca toti?copiii din echipele clasate pe primele trei locuri vor putea pleca intr-o tabara, unde li se vor asigura toate conditiile de la transport la trei mese pe zi. Pentru acest premiu organizatorii au asigurat 30 de locuri.


??????????? „Am vorbit deja cu directorii de scoli din cartier, pentru a stabili detaliile organizatorice si am cumparat premiile, care vor fi cate un echipament complet, german, pentru fiecare juc?tor de la primele trei echipe clasate. Este o initiativa a consilierilor PDL din zona Astra si speram sa puteam organiza «Cupa Astra» la fotbal, pentru copii, in fiecare an de acum incolo”, a declarat Vasile Kraila, unul dintre artizanii acestui proiect.


???????????????? Speram ca aceasta competitie sa aiba continuitate si sa nu se inscrie in lungul sir de activitati facute doar in anii electorali.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.