Cununiile cuplurilor brasovene se vor oficializa in casa noua

Cununiile cuplurilor brasovene se vor oficializa in casa noua

0 234

Miercuri, in curtea interioara a Primariei a fost inaugurata Casa Casatoriilor. 103 cupluri brasovene, care in acest an si-au serbat Nunta de Aur, la implinirea a 50 de ani de casatorie, au trecut pragul noii constructii gazda a tinerilor care se vor casatori de acum incolo. Primarul George Scripcaru a inmanat? fiecarui cuplu o diploma si cate 50 de lei. Apoi, in cinstea lor, s-a dat o receptie la Complexul Aro Palace.


?


Casa Casatoriilor are o suprafata de 1.200 de metri patrati si a costat 3.000.000 de lei, bani suportati din bugetul primariei. Proiectarea si executia lucrarilor au fost realizate de firma canadiana Canam. Lucrarile au durat un an si jumatate, mai mult decat se prevazuse initial, deoarece imobilul Primariei fiind un monument istoric au fost necesare modificari ale proiectului. Scripcaru a explicat intarzierea si prin inlocuirea retelelor de electricitate si gaz din cladirea Primariei, cele anterioare fiind vechi si subdimensionate.


Dedesubtul noii constructii se afla o sala de sedinte a primariei cu o capacitate de peste 60 de locuri, dotata cu o masa rotunda, instalatie de sonorizare si video.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.