Cumetria 2:15 (DGIPI)

Cumetria 2:15 (DGIPI)

0 110

Marea unitate de informatori cunoscuta si sub numele de „doi si un sfert” sau „mancatoarea de ministri de interne” are atatea rude si cumetri intre angajatii cat sa bata orice record si sa fie inscrisi in cunoscuta Guiness Book. Pentru o actiune de validare in cunoscuta Carte a Recordurilor Ministerul Administratiei si Internelor a dispus un control intern la Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) pentru a stabili daca angajarile din ultimii ani au fost facute corect. Adica sunt rude? Verificarile au fost dispuse dupa ce s-a constatat ca un sfert dintre angajati sunt rude intre ei, informeaza Mediafax.
Noua conducere a DGIPI a cerut angajatilor sa declare pe propria raspundere daca au sau nu rude – de sange sau prin alianta – in cadrul unitatii.
Seful interimar al institutiei Gelu Drajneanu a dat o dispozitie conform careia fiecare angajat trebuie sa dea o declaratie pe propria raspundere, in care sa precizeze cine sunt nasii si finii care lucreaza in sistem, informeaza si Realitatea TV.
Chiar si Gelu Drajneanu are un frate care lucreaza la fostul Doi s-un sfert. Acesta era deja angajat atunci cand Drajneanu a fost numit interimar la conducerea institutiei. Totusi de cand Drajneanu a obtinut postul, l-a numit pe fratele sau, sef de divizie.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.