Cum vrea sa ne fure fotbalisti, Guvernul Ungariei!

Cum vrea sa ne fure fotbalisti, Guvernul Ungariei!

0 692

Cum se stie, Orban Viktor a fost in tinerete jucator de fotbal. Unul chiar mediocru, pe langa care omologul Emil Boc poate sa bata linistit lovituri de la 11 m, pana si la „U” Cluj… Asa ca Orban si-a facut… pe banii statului, in orasul natal… „Academia de fotbal Orban„. Adica un fel de Academia Hagi… dar fara Hagi! Si desi Guv ernul maghiar a investit acasa la ei in prostie sa scota din c..at fotbalul unguresc, si acum e tot acolo, adica in c..at! Si stunci a gasit solutia: sa investeasca 4 milioane de euro anual in Miercurea Ciuc, la o echipa din liga a 3-a. Si cum cetatenie maghiara secuii au, alde viitorii Puskas-asta ar fi un Hagi al lor!! – vor juca fara probleme in nationala Ungariei! Iata stirea difuzata ieri seara.
Autoritățile din Ungaria au decis să preia o echipă din România și să investească acolo sume uriașe pentru a o promova în elita fotbalului românesc, care este evident, superior celui maghiar! Ei bani au, talentele le lipsesc. Si sau gandit sa le fure astfel de la noi!! Echipa aleasa este FC Csikszereda ( Miercurea Ciuc) activează în Liga a III-a și este sponsorizată din această toamnă de guvernul de la Budapesta!!.
Antrenor-jucător la Miercurea Ciuc este Robert Ilyeș, care speră să aducă anul asta echipa în Liga a 2-a, deși acum este abia pe locul 9.
„Ne-au construit două terenuri sintetice cu nocturnă. Facem o investiţie de 4 milioane de euro în infrastructură, tribună acoperită, cu nocturnă.
Noi avem un parteneriat cu Academia ”Ferenc Puskas”. Vom aduce jucători tineri, de valoare, pe care îi vom crește. Unii dintre ei vor pleca la Academia din Ungaria.
Deocamdată, vom încerca acum să promovăm în liga a doua. Pe urmă, mai vedem”, a dezvăluit Robert Ilyeș, antrenor-jucător al echipei Csikszereda, pentru Fanatik.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.