Cum vrea Parlamentul, nu cum vrea Basescu!

Cum vrea Parlamentul, nu cum vrea Basescu!

0 113

Suparati pe presedinte pentru declaratiile facute la sedinta de prezentare a bilantului DNA, parlamentarii s-au unit impotriva lui Basescu, hotarati fiind sa-i incurce itele. Si, daca nu pot sa-i anuleze interventia, senatorii se deputatii se incapataneaza sa se conformeze dorintei presedintelui. Cu 21 de voturi pentru si trei impotriva, conducerea Parlamentului a decis ca Traian Basescu sa nu se adreseze Parlamentului marti, asa cum solicitase, ci miercuri.


Seful statului transmisese ca doreste sa se adreseze senatorilor si deputatilor, in sedinta comuna, marti, la ora 14.30, fara a dezvalui, insa, tema centrala a discursului sau.


Decizia de a se adresa Parlamentului a venit la o zi, dupa ce alesii din Birourile Permanente au semnat o declaratie comuna si i-au cerut presedintelui sa-si ceara scuze public pentru afirmatiile facute la sedinta de bilant a DNA. Atunci, Traian Basescu a declarat ca parlamentarii voteaza legi pentru infractori.


?


In urma unor discutii telefonice intre seful statului si presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Nicolae Vacaroiu si Bogdan Olteanu, ora 17,00 a ramas cea in care presedintele va vorbi in fata Parlamentului.


Motivul pentru care parlamentarii au respins propunerea lui Basescu ar fi acela ca pentru marti ordinea de zi era deja stabilita.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.