Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

0 67

Vremea se va încălzi din 8 ianuarie, urmând să se ajungă la temperaturi maxime de 8-9 grade în timpul zilei, iar precipitațiile vor lipsi în următoarele două săptămâni, potrivit meteorologilor.

Prognoza pentru 6-19 ianuarie, publicată de Administrația Națională de Meteorologie:

LA MUNTE
În zonele montane, valorile termice diurne vor fi în creștere, de la – 8/ – 15 grade în prima zi a intervalului de referință, până spre 4 grade în 10 ianuarie. În restul intervalului, maximele, deși cu ușoare variații, vor fi cuprinse între 0 și 2 grade, în medie regională.
Temperaturile nocturne vor fi negative pe tot parcursul intervalului de referință și se vor situa în medie între -7 și -4 grade, exceptând primele trei nopți, când acestea se vor situa și sub pragul de ger, în medie între -12 și -8 grade. Trecător vor fi condiții pentru precipitații în prima zi și în intervalul 9-12 ianuarie.

TRANSILVANIA
În majoritatea zilelor din intervalul de prognoză, valorile termice, deși cu ușoare variații, se vor situa în jurul celor climatologic specifice în această perioadă din an, cu maxime cuprinse între 0 și 5 grade, în medie regională. Temperaturile nocturne vor fi negative pe tot parcursul intervalului de referință și se vor situa în medie între -8 și -4 grade, exceptând primele trei nopți, când acestea se vor situa sub pragul de ger, în medie între -12 și -10 grade. De-a lungul celor două săptămâni precipitațiile vor fi deficitare.

COD GALBEN
Pentru astăzi Administrația Națională de Meteorologie a emis un COD GALBEN valabil de la : 07-01-2020 ora 7:00 până la : 07-01-2020 ora 10:00, pentru aproape tot Județul Braşov: Făgăraș, Prejmer, Tărlungeni, Rupea, Hoghiz, Hărman, Bod, Hălchiu, Șinca, Recea, Sânpetru, Mândra, Voila, Racoș, Jibert, Șercaia, Comana, Hârseni, Viștea, Homorod, Cața, Bunești, Părău, Ungra, Șoarș, Beclean, Ticușu;
Se vor semnala : ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m
Fenomene asociate : depuneri de chiciură

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.