Cum trecem calea ferata la Micsunica?

Cum trecem calea ferata la Micsunica?

0 69

Se pare ca sunt oameni politici in Brasov care se gandesc cu adevarat si la problemele oamenilor. Unul dintre acestia este vicepresedintele Organizatiei Judetene a Partidului Noua-Generatie, Constantin Grosu, care a solicitat primariei sa faca un studiu pentru a putea incepe construirea unui pasaj peste calea ferata in zona „Micsunica” din cartierul Astra. Zona este una intens circulata, atat de persoanele care se duc la cimitirul din zona, cat si pentru elevii care invata la LiceuL Energetic.
„In 2007 li s-a promis ca acest proiect va fi prevazut in bugetul pentru 2008, pentru ca in acest an sa li se spuna ca au fost alte prioritati si sa li se recomande sa ia legatura cu firma care administreaza acest cimitir. Nu cred ca aceasta firma este in masura sa deruleze un proiect de asemenea anvergura”, a declarat initiatorul proiectului, Constantin grosu.
Raspunsul Primariei a venit din partea lui Sorin Toarcea, purtatorul de cuvant al Primariei Brasov, care a declarat: „Reprezentantii Regionalei CFR au sustinut, ca in conformitate cu regulile lor nu se admite o distanta asa de mica. Singura solutie ar fi realizarea unui pasaj pe sub calea ferata, dar pentru un astfel de proiect trebuie sa se implice mai multe institutii. Decizia amenajarii unui cimitir in zona fara a exista o cale de acces directa pentru pietoni este gresita. Suntem deschisi oricarei propuneri din partea PNG, inclusiv daca este una de cofinantare sau lobby pe langa institutiile care trebuie sa se implice in proiect”.
Ce va urma? Cateva luni, poate chiar ani, de discutii intre politicieni, singurii care au de pierdut fiind cei care zilnic practica cel mai nou sport extrem: slalom peste linile ferate.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.