Cum sunt pedepsiți judecătorii de către STATUL SUBTERAN (deep state)

Cum sunt pedepsiți judecătorii de către STATUL SUBTERAN (deep state)

0 185

​​Trei judecători au fost respinși la interviul de promovare de la Curtea de Apel la Înalta Curte, secția de contencios administrativ și fiscal. Interviurile au fost susținute la secția de judecători a CSM.

Pedepșiți de SISTEM, trei JUDECĂTORI au picat examenul de promovare la Curtea Supremă

Este vorba despre judecătorii Vasile Bîcu, Alina Ghica și Victor Hortolomei.

Vasile Bîcu este judecător la Curtea de Apel București și este cel care a suspendat decretul președintelui Klaus Iohannis care prelungea mandatul lui Nicolae Ciucă de șef al Statului Major al Armatei.
În 2005 când era judecător la Tribunalul București el a fost trimis în judecată de DNA intr-un dosar dubios pentru luare de mită și fals în înscrisuri. Trei ani mai târziu el a fost însă achitat definitiv și s-a întors în magistratură.

Alina Ghica este judecătoare la Curtea de Apel București, fostă șefă a CSM, și cea care admis cererea lui Liviu Dragnea de a anula decizia Înaltei Curți privind tragerea la sorți a completurilor de 5 judecatori.

Victor Hortolomei este judecător la Curtea de Apel București și cel care a decis că fostul președinte Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea.

Acesta este STATUL PARALE (SISTEMUL) care a găndit și realizat PROTOCOALELE, care execută tot ce iese din front și nu-i execută ordinele.
Așa sunt pedepsiți cei care refuză statul de colonie pentru țara noastră!

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.